Bahasa English    中文    Email to a Friends Emel kepada rakan-rakan    Facebook facebook

"Mempersembahkan Tawaran Alam Yang Terbaik; “Hadiah Alam Untuk Rambut Yang Sihat"

Kini, anda dapat penyelesaian muktamad untuk keguguran rambut tersayang anda!

“Hadiah Alam Untuk Rambut Yang Sihat"


Hair Treatments Package

Beli secara Online ! RM 159 Satu Set (2 items)

Harga promosi ! Kini RM 129.00

Order Now

Petua tradisi kini dirangka dengan arus saintifik untuk meremajakan folikel rambut, untuk menggalakkan penebalan rambut.Testimoni:

"Gambar-gambar berikut tidak diubah secara digital; mereka adalah kawan-kawan saya dan termasuk diri saya. Ia memangnya berhasil untuk kami. Saya kagum dengan penggubalan untuk rambut yang lebih baik dan sihat!

Semua gambar diambil sebelum dan selepas menggunakan petua penggubalan , oleh jurugambar amatur.

Testimonials Hair Treatment

Layari ke perpustakaan testimoni

" Sebelum menggunakan petua penggubalan, rambut saya kelihatan nipis. Saya betul betul bimbang, tetapi terima kasih kepada formulasi petua semulajadi ini; selepas menggunakan satu bulan rambut saya mula menebal. 3 bulan kemudian, saya mempunyai rambut yang lebih sihat! Sekarang saya bebas dari beban emosi disebabkan keguguran rambut. Tidak perlu dikatakan, saya benar-benar bersyukur kerana penggubalan ini menakjubkan."

Nature’s Nutrients “Hair Cheers” Petua Formulasi

Kurniaan Nature’s Nutrients Petua Semulajadi untuk rambut yang sihat!

Hair Cheers Formulation

"Rambut adalah mahkota yang menetapkan kecantikan seorang wanita manakala untuk kaum lelaki pertumbuhan rambut yang sihat adalah satu kebanggaan."

Produk semulajadi yang muktamad untuk membantu anda mendapat kembali rambut semulajadi anda; mahkota dan kebanggaan anda!

Dengan hanya satu kursus selama 1 bulan penggubalan “Hair Cheers”, peningkatan kesihatan rambut dan kulit kepala yang berkualiti adalah seperti berikut:

 • Mengurangkan kelemumur
 • Meningkatkan kejelasan kulit kepala
 • Meningkatkan minyak permukaan dan minyak dari dalam dan sekitar folikel rambut
 • Membuang lapisan kulit mati, menyebabkan kesihatan umum kulit permukaan untuk menggalakkan pertumbuhan rambut
 • Merangsang pertumbuhan rambut ke tahap yang pelbagai kepada kebanyakan pengguna

DAN IA TIDAK MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN!

Kesan Positif Kepada Warga Malaysia

Testimonials Hair Treatment

Mengapa memilih “Hair Cheers”?

Pramatang botak dan kehilangan banyak rambut; adalah fenomena yang paling ditakuti oleh lelaki dan wanita di semua peringkat umur. "Hair Cheers" membantu begitu ramai mendapatkan semula rambut mereka dan sekurang-kurangnya melambatkan proses kehilangan rambut; ia membawa sorakan dan melegakan kemurungan orang yang kehilangan rambut.

Dengan ringkas, kita inginkan rambut anda bertumbul dengan "sorakan". Gambar gambar di atas menunjukkan orang-orang yangmengalami “Hair Cheers” apabila rambut mereka bertumpuh semula. Petua formulasi ini mengandungi; “Bahan-bahan Bumi alam yang paling diperlukan untuk kesihatan kulit kepala dan elemen meremajakan rambut.”

Petua tradisi keluarga selama 25 tahun! Kini dirangka dengan arus saintifik untuk meremajakan folikel rambut, untuk menggalakkan penebalan rambut.


Hair Care and Hair Treatment

“Hadiah Alam Untuk Rambut Yang Sihat" disediakan untuk anda! Nutrien Bumi Alam dalam penggubalan ini boleh berfungsi sebagaimana yang dinyatakan. Berikut adalah produk untuk kesihatan kulit kepala anda untuk merangsangkan pertumbuhan rambut.


Hair Revitalizing Shampoo

Hair Revitalizing Shampoo

Syampu unik ini mempunyai kesan yang mendalam; menembusi dan membantu membersihkan kulit kepala serta menyediakan nutrien penting untuk folikel. Ia membantu untuk membersihkan minyak, kelemumur dan kotoran yang mengumpul semasa pendedahan yang lama pada alam sekitar. Apabila digunakan mengikut arahan, perbezaan boleh dilihat dalam tempoh 24 jam. Sesuai untuk semua jenis rambut.

Ramuan:Formulated with Deionized water, Vegetable Glycerin, Polyquaternium 10, Botanical Blend of Neem , Aloe Vera, Basil, Argan Oil, Jojoba Oil, Disodium cocoamphodiacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Butyrospermum parkii (shea butter), Tetrasodium Edta, Panthenol, Fragrance, Citric Acid, Potassium Sorbate Tree Oil.

250ML
Harga Biasa: RM 39.00
Kini: RM 30.00


Hair Follicle Rejuvenate Serum

Hair Follicle Rejuvenate Serum

Satu campuran unik dengan 5 herba dan akar; seperti neem, lidah buaya, selasih, ekstrak inai dan halia. Untuk mencergaskan kulit kepala dan mengawal fungsi kelenjar sebum. Membantu berbalikan keguguran rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru yang mewah. Disyorkan untuk lelaki dan wanita yang mengalami corak kebotakan, rambut penipisan, pramatang rambut uban, skalp berminyak, kelemumur dan masalah rambut lain yang berkaitan. Keputusan yang nyata bagi wanita dalam masa 1 hingga 3 bulan dan untuk lelaki 1-6 bulan.

Ramuan :Botanical Blend of Neem, Aloe Vera, Panax Ginseng Root, Wheat Grass, Jasmine, Hydrolysed Soy Protein, Olive Oil, Jojoba Oil, Argan Oil, Tea Tree Oil, Goats Milk, Royal Jelly, Vitamin E , Lecithin, Essential Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate .

100ML
Harga Biasa: RM 120.00
Kini: RM 99.00


Hair Revitalizing Cream

Beli satu set (2 produk).

dan dapat free shipping untuk seluruh Malaysia.

Harga Biasa: RM 159.00
Kini: RM 129.00

Carta Ramuan:


Hair Revitalizing Cream

Lidah Buaya (Aloe barbadensis)

Lidah buaya, salah satu daripada sumber semula jadi yang mengandungi Vitamin B12, mengandungi banyak mineral yang penting untuk proses pertumbuhan dan fungsi sihat semua sistem badan. Kajian-kajian di seluruh dunia telah menunjukkan bahawa Aloe Vera adalah tonik umum untuk sistem imun, membantu melawan semua jenis penyakit. Lidah buaya mengandungi protein, kalsium, magnesium, zink, vitamin A, B12 dan E, asid lemak dan kaya dengan:

 • Vitamin C membantu untuk mengekalkan nada saluran darah dan menggalakkan peredaran yang baik, dan adalah penting kepada kesihatan kelenjar adrenal. Menyokong badan kita dalam masa tekanan.
 • Asid amino merupakan rantaian atom untuk membina protein dalam badan kita.
 • Enzim adalah prinsip-hidupan dalam setiap atom, merupakan organik dan molekul makanan mentah semula jadi. Enzim meremajakan tisu folikel serta menggalakkan kulit yang sihat.


Hair Revitalizing Cream

Basil

Basil dikenali menggalakkan memanjang umur selular, serta kecekapan metabolik. Basil memberi perlindungan kepada jangkitan bakteria dan virus. Di samping itu, ia mempunyai keupayaan untuk mengekalkan:

 • homeostasis bertindak balas positif terhadap keadaan tertekan.
 • tahap kortisol yang sihat dan keseimbangan hormon.
 • tindak balas keradangan yang sihat.


Hair Revitalizing Cream

Halia Extrak

Halia yang didapati dari akar Zingiber Officinale herba., lazim digunakan dalam masakan Asia Akar ini juga popular digunakan untuk pelbagai masalah kesihatan, termasuk loya, isu-isu pernafasan senak, dan kesihatan jantung. Paling ketara, sifat merangsang akar ini menjadikan ia satu rawatan rambut yang sangat baik kerana:

 • halia berfungsi untuk meningkatkan peredaran darah ke kulit kepala untuk merangsang folikel rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut.
 • mempunyai ciri-ciri antiseptik yang berfunsi untuk menghilangkan kelemumur.
 • asid lemak dalam halia untuk meremajakan rambut nipis.


Hair Revitalizing Cream

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba telah digunakan secara meluas sebagai ubat herba untuk merawat penipisan rambut dan keguguran rambut. Satu penyebab penipisan rambut dan keguguran rambut adalah peredaran darah yang lemah ke kawasan kulit kepala, dengan itu akar rambut akan cenderung untuk menjadi lemah. Bersama-sama dengan pendedahan berterusan kepada zarah udara dan pencemaran, rambut menjadi rosak dan terus gugur.

Biloba Ginkgo bertindak sebagai jawapan yang sempurna untuk keguguran rambut. Ia mempercepatkan aliran darah ke bahagian penting periferal tubuh manusia, termasuk kapilari halus di bawah kulit kepala. Oksigen dalam darah membawa nutrien penting, dan semua vitamin E dan A untuk memberi nafas baru untuk folikel Apabila bekalan penting mula dibekalkan kepada kulit kepala manusia, pembiakan rambut dan pertumbuhan akan berlaku.


Hair Revitalizing Cream

Inai

Inai telah digunakan sebagai pewarna rambut untuk beberapa abad. Ia adalah jenis tumbuhan Lawsonia inermis. Tumbuhan yang berasal daripada negara-negara tropika di Afrika dan Asia Selatan. Pewarna Inai terbaik di dunia adalah Inai Rajasthani yang terdapat di India. Ia adalah 100% semulajadi, dan dengan itu, reaksi alahan sangat jarang berlaku.


Hair Revitalizing Cream

Neem

Di India, pokok neem dikenali sebagai "Pokok Suci," "Sihat Semua," "kedai ubat Alam," "Farmasi Kampung" dan "Panacea untuk semua penyakit." Produk yang dibuat dari pokok neem telah digunakan di India selama lebih dua ribu tahun untuk khasiat perubatan. Produk Neem telah diperhatikan untuk menjadi anthelmintic, antikulat, antibakteria, antivirus dan banyak lagi. Ia membantu untuk:

 • melegakan kulit kering.
 • melegakan gatal-gatal dan kerengsaan.
 • memberikan kesihatan kepada permukaan kulit dan kulit kepala.
 • merawat jangkitan bakteria dan lain-lain.


Hair Revitalizing Cream

Shikakai

Shikakai, yang bermaksud "buah untuk rambut", telah digunakan untuk pembersihan rambut di India selama berabad-abad. Shikakai bertindak sebagai astringen semulajadi dalam syampu rambut tradisional kerana ia mempunyai sifat pembersihan yang boleh mehilangkan kelemumur, dan membersihkan kotoran yang terkumpul pada kulit kepala. Oleh itu, serbuk atau ekstrak daripada daun Shikakai atau buah digunakan sebagai ejen pembersihan rambut.

Sebagai perapi rambut semula jadi, Shikakai menguatkan akar rambut dan menggalakkan pertumbuhan yang subur. Serbuk Shikakai atau ekstrak Shikakai mempunyai ciri-ciri penting tertentu yang bertindak sebagai “coolants” untuk kulit kepala juga. Amalan biasa memakai Shikakai akan menyimpan badan sejuk, mengurangkan haba badan dan juga mencegah kulit kepala daripada terus kering. Selain itu, shikakai serbuk digunakan sebagai syampu untuk mencuci kelebihan minyak di kulit kepala.

Cici-ciri Shikakai secara semulajadi mempunyai pH yang rendah, Oleh itu,ianya amat ringan, dan tidak memjejaskan rambut minyak semula jadi. Shikakai adalah perapi rambut yang ungul digunakan membantu kelembutan rambut.

Kamu perlukan Nature’s Nutrients “Hair cheers” “Hadiah Alam Untuk Rambut Yang Sihat"!

Dapatkan "Hair Cheers" Formulasi Anda Hari ini! Membeli Online; Selamat, Cepat dan Mudah

Arahan untuk penggunaan :

Membeli satu set hari ini, disediakan untuk seorang individu mengguna dalam tempoh satu bulan. Lelaki mungkin mengambil masa 2-3 bulan untuk mengalami kesan yang positif. Wanita mengambil masa 1-2 bulan. Anda juga boleh menambah produk individu mengikut keperluan anda. Sebagai peraturan, anda mencuci rambut anda dengan set lengkap setiap 2 hari. Ia adalah amat penting, sebab anda perlu 40 jam untuk membolehkan khasiat menembusi dan menyuburkan folikel rambut.

1. Hair Revitalizing Shampoo (1)

Sesuai untuk semua jenis rambut

Syampu menggiatkan rambut, dirumuskan khas untuk orang-orang yang mengalami keguguran rambut. Ia membersihkan kulit kepala, mewujudkan persekitaran yang sihat dan kondusif untuk pertumbuhan rambut baru dan segar. Ia memberikan khasiat semulajadi untuk mengaktifkan semula folikel rambut dan mencegah keguguran rambut. Ia dirumus untuk lelaki dan wanita di semua peringkat umur.

ARAHAN:
Urutkan syampu ke rambut basah dan kulit kepala dengan hujung jari. Lepas itu biarkannya pada kulit kepala selama 2 minit. Bilas dan diikuti dengan “Hair Follicle Rejuvenate Serum”. Untuk hasil yang terbaik, gunakanya sekali setiap 2 hari atau setiap hari.

2. Hair Follicle Rejuvenate Serum (2)

Sesuai untuk semua jenis rambut

Serum ini mengandungi nutrien-nutrien yang paling penting dialam semulajadi, khususnya untuk pertumbuhan rambut. Ia membantu untuk meremajakan folikel rambut dan mencegah keguguran rambut. Ia menyediakan khasiat yang segar untuk mengaktifkan pertumbuhan rambut. Ia dirumuskan untuk kaum Adam dan Hawa. di semua peringkat umur.

ARAHAN:
Goncang sebelum diguna. Selepas rambut dikeringkan dengan tuala, urut “Hair Follicle Rejuvenate Serum” ke dalam kulit kepala dan kemudian meninggalkan ia sekurang-kurangnya 8 jam.

Bagaimana untuk membeli :


Kepada Pelanggan kami di Malaysia:

Jika anda memilih untuk menggunakan kad Visa / Master untuk membuat pembayaran talian web :

Sila ambil perhatian bahawa bayaran kad kredit adalah melalui Ipay88

Ipay88: Sila ambil perhatian bahawa pembayaran anda diproses oleh Mobile88.com Sdn Bhd. Nama Mobile88.com akan ditunjukkan di atas Penyata Kredit / Kad Bank anda dan anda juga akan menerima pemberitahuan e-mel dari Mobile88 mengenai transaksi anda.

Klik pautan ini untuk membeli Nature’s Nutrients Hair Cheers

Sekiranya anda tidak pasti macam mana mendaftar dan membeli di laman web, sila hantar e-mel untuk pesanan anda. Kami boleh menghantar invois melalui e-mel dan anda boleh membayar dengan kad kredit atau melalui ATM.


Maklumat lanjut, e-mel : naturenutrients.com@gmail.com

Jika anda memilih untuk menggunakan bayaran melalui ATM


Sila Bayar Kepada:

Akaun CIMB : 1263 0000 8500 58
Nama : Nature Nutrients

E-mel kami maklumat berikut:

Nama Anda :
Alamat Penghantaran :
Telephone Bimbit :

Butiran Pembayaran


Jumlah wang yang anda telah dipindahkan :
Lokasi Bank :
Tarikh Transaksi :

Maklumat Order


Nama produk:
Kuantiti:

Dan E-mel butiran : naturenutrients.com@gmail.com

Kepada Pelanggan Antarabangsa Kami :

Kami boleh hantar produk kepada anda melalui DHL, FedEx dan UPS atau pilihan petak berdaftar Bungkusan Udara(Air-parcel) untuk satu set tunggal. Cuma menulis kepada kami untuk produk yang anda ingin membeli, dan kami akan memberi anda sebut harga, lengkap dengan caj penghantaran mengikut negara di mana anda tinggal. Kami akan menghantar invois melalui e-mel yang anda boleh membayar dengan kad kredit anda. Kami menerima pembayaran melalui kad kredit atau paypal.

E mel kami : naturenutrients.com@gmail.com

Maklumat Penghantaran


Bayaran Penghantaran dalam Malaysia:
Sebagai peraturan, caj penghantaran dalam Malaysia untuk pembelian kurang daripada RM99.00 ialah RM5.00. Adalah tidak ekonomi untuk menghantar hanya satu produk pada satu masa; ini adalah sebab kami menggalakkan anda membeli sekurang-kurangnya lebih daripada RM99.00. Bila anda membeli lebih daripada RM99.00, penghantaran adalah percuma.

Perkhidmatan Penghantaran Malaysia:

  


E mel kami jika ada apa-apa sebarang pertanyaan tentang produk kami.


EXCLUSIVELY DISTRIBUTED BY:
Nature Nutrients (001608822-W)

G-4, Block Cempaka,
Lorong Dagang 5/1B,
Taman Dagang,
68000 Ampang, Selangor. Malaysia.

Mobile : 6018-2548188
Fax: 603 - 4287 3237

E mel : naturenutrients.com@gmail.com
URL : www.naturenutrients.com / www.haircheers.com

Untuk Produk Nature’s Nutrients yang lain, sila melayari www.naturenutrients.com